If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
или както пеят едни - тука има, там няма - хей, мамаааа
@Мъри, за протокола, може ли да е от засмукана от дъното на резервоара мръсотия или не ? Щото имах подобен случай с приятел ...
Може,но е малко вероятно,затова има филтър все пак,той би трябвало да спира всичко
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Моята дизелова 156 едно време спря на Благоевград. После се оказа, че е от "хубава" нафта с водица - яко вода и мизерия във филтъра, после промивки резервоар и т.н.т ...тръгна , но след две седмици се наложи ремонт на едната помпа (по ефтината) , та явно водицата и мизерията са стигнали и до там и са и разказала играта. Тогава репатрака докара до София и една нова X5-ца зареждала от същата бензиностанция, оказа се че помпата в бензиностанцията засмукала някаква вода от долните слоеве на резервоара на бензиностанцията (бензиностанцията беше ОМВ Сандански)
Освен ако не засмуче вода и лайна и да спре и нафтата
Значи остава да съм благодарен,че не е станало това,което споменавате,щото вчера и днес минах към 200 км и печката върви перфектно Още един път : Колеги с ЖТД, не позволявайте да ви свърши нафтата! Ако въпреки всичко се случи, имайте предвид че всички тъпотии,които може да последват, сигурно имат връзка с това. Макар че на теория не би трябвало да има проблем.
Значи остава да съм благодарен,че не е станало това,което споменавате,щото вчера и днес минах към 200 км и печката върви перфектно Още един път : Колеги с ЖТД, не позволявайте да ви свърши нафтата! Ако въпреки всичко се случи, имайте предвид че всички тъпотии,които може да последват, сигурно имат връзка с това. Макар че на теория не би трябвало да има проблем.
Добре, че се е оправила колата!! иначе няма как да се допусне свършване на нафтата на моята лампата започва да свети на 1/4 резервоар а аз не мога да я трая тая светлина - не ми стои добре естетически
Добре, че се е оправила колата!! иначе няма как да се допусне свършване на нафтата на моята лампата започва да свети на 1/4 резервоар а аз не мога да я трая тая светлина - не ми стои добре естетически
Светне ли "окото на тигъра" си зареждам веднага просто няма какво да се чака
Тези системи не е желателно да се оставят без гориво. Свърши ли е желателно веднага да се изгаси и да не се правят опити за палене. Все пак горивото смазва всичко по горивната уредба и без него сами се сещате какво става.
Знам два случая на такива който допускат да им свършва горивото няколко пъти и след това смениха и помпата за високо налягане.
Comment